23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 94'ÜNCÜ YILI TÖRENLE KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar'da da törenlerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar’da da törenlerle kutlandı. 23 Nisan 2014 Çarşamba günü 9.30’da çelenk koyma töreninin ardından geleneksel olarak  her yıl yöneticilerin koltuğuna oturan öğrenciler bu yıl oturamadı. Saat 10.00’da 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun bahçesinde başlayan törende, her yıl kutlandığı ve kutlama programında da yer aldığı halde bu yıl Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı  halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamadı. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanından oluşan üçlü protokole bu yıl İlçe Müftüsü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü de dahil edildi.

Törenler, Tören Komutanı Erhan Yıldıran’ın komutuyla saygı duruşu ve Ulusal Marşın söylenmesinin ardından başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici yaptı.  Şiirler ve yarışmaların ardından yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri verilmesinin ardından törenin sonunda çalınan oyun havasına bayram alanında gençler  doyasıya oynadı.  

Bu yıl ilk kez 23 Nisanda çocukların en çok ilgisini çeken ve Yenipazar Belediyesi’nin sponsorluğunda  75. Yıl İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ahmet TOP’un  organize ettiği palyaçolardı. İsteyen tüm çocukların yüzlerini boyayan palyaçolara ilgi büyük oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenlerindeki fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



Bilecik

01.05.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:53
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:32

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ